O patrula a Politiei locale din Bucuresti, aflata in Centrul istoric, in incercarea de a aplana un scandal in care doi tineri au fost pusi la pamant si batuti cu picioarele, a devenit tinta agresorilor, iar pentru a indeparta agresorii s-a tras cu armele din dotare.

Patrula Politiei Locale a Municipiului Bucuresti (PLMB) a reusit sa salveze patru tineri care fusesera atacati de un grup de sapte persoane aflate sub influenta bauturilor alcoolice, indepartarea agresorilor facandu-se cu armele din dotare.

In noaptea de 4 spre 5 decembrie, in jurul orei 2.00, grupul de sapte persoane a atras atentia in Centrul Istoric al Capitalei dupa ce, pe strada Lipscani, au inceput sa-i injure si sa-i scuipe pe trecatori. In zona Selari, grupul a devenit violent, cei sapte tineri au atacat cu brutalitate doua cupluri. Un tanar a fost pus jos si lovit cu picioarele, iar prietena acestuia s-a refugiat intr-un bar. Prietenul celui agresat a fost, la randul sau, prins si pus la pamant dintr-o lovitura, transmite MEDIAFAX.

Inainte ca lucrurile si bataia sa degenereze, intrucat cel cazut era lovit cu picioarele de trei dintre agresorii bauti, patrula PLMB a intervenit pentru indepartarea atacatorilor. In acel moment, grupul agresorilor a atacat patrula Politiei Locale. Desi au fost somati, cei sapte tineri l-au inconjurat pe unul dintre agentii care incerca sa ofere primul ajutor uneia dintre victime. Chiar daca politistul local a fost lovit cu pumnii si picioarele, acesta a reusit sa riposteze si sa ofere protectie victimei cazute la pamant. Cei doi agenti care au intervenit au folosit armamentul din dotare si au reusit sa-i imprastie pe scandalagii. Intre timp, la fata locului au mai sosit alte patru patrule ale Politiei Locale a Municipiului Bucuresti care au restabilit ordinea publica.

Din grupul agresorilor, o persoana (S.A.R, in varsta de 22 de ani) a fost retinuta si predata Politiei Nationale, iar alti cinci tineri au fost identificati.
In urma incidentului, patru persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, una dintre acestea fiind un agent al Politiei locale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.