Un tanar a fost impuscat mortal intr-o masina in cartierul Finchley din nordul Londrei. Politia metropolitana a anuntat ca asteapta identificarea formala a acestuia inainte de a anunta public identitatea, insa presa romana a relatat ca victima ar fi un sucevean in varsta de 29 de ani.
Potrivit MEDIAFAX, politia a fost chemata la locul incidentului sambata dimineata, in jurul orei 6.00, gasind victima grav ranita intr-o masina.

Scotland Yard a precizat ca medicii sositi la fata locului nu au reusit sa salveze viata tanarului. Politistii britanici au afirmat ca banuiesc cine este victima, insa asteapta identificarea formala a acesteia si au informat deja familia.

Inspectorul Tim Duffield, de la divizia de anchetare a omuciderilor si infractiunilor grave a Politiei londoneze, a cerut ajutorul martorilor. "Suntem nerabdatori sa auzim declaratii ale persoanelor care s-au aflat in apropiere de Tillinbgourne Gardens, in apropiere de Holiday Inn, in jurul orei 6.00. Este posibil ca cineva sa fi vazut sau auzit ceva suspect si sa nu-si dea seama de importanta detaliilor", a spus el.

Potrivit presei sucevene, tanarul impuscat in Londra era din Suceava si avea 29 de ani.

Conform presei locale, victima este Gabriel Bogdan P., fost sportiv, care lucra de mai multa vreme in Londra ca bodyguard intr-un club de noapte. Prieteni ai acestuia sustin ca tanarul a fost impuscat in cap, in fata casei unde locuia, in timp ce se intorcea de la lucru si se afla intr-o masina condusa de un cunoscut de-al sau.

Tanarul a plecat de mai multi ani din tara, iar mama si sora lui se afla la lucru in Italia, in timp ce in Suceava mai locuieste doar tatal sau, care este grav bolnav.

Pe unul din forumurile romanilor din Marea Britanie, www.mareaunire.com, este dezbatut acest subiect, printre cei care posteaza fiind cunostinte sau fosti colegiu ai tanarului, care isi exprima regretul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.