Doi instructori auto de la o scoala de soferi din Titu si administratorul unitatii sunt cercetati de politisti dupa ce la locuintele lor si la sediul scolii au fost gasite 83 de dosare pentru obtinerea permisului auto care ar contine acte falsificate, in acest caz fiind constatate 258 de infractiuni.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, agent Raluca Trandafir, au fost facute perchezitii la locuintele a doi instructori auto si la sediul scolii de soferi, fiind constatate 258 de infractiuni, trnasmite MEDIAFAX.

"De la instructorii auto Vasile Aurel Z., din satul Miulesti si Iulian V., din Titu, si de la sediul institutiei au fost ridicate 83 de dosare de scolarizare pentru obtinerea permisului de conducere, din perioada 2009-2010, in cazul carora exista suspiciuni cu privire la autenticitatea vizelor medicale si a avizelor psihologice. Au fost stabilite 258 infractiuni, dintre care 172 de fals material in inscrisuri oficiale si 86 de infractiuni de uz de fals", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

In acest caz sunt cercetati, in libertate, atat cei doi instructori auto, cat si administratorul scolii de soferi, urmand ca la finalizarea anchetei dosarul sa fie inaintat procurorilor pentru solutionare, a mai precizat sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.