Adrian Paunescu se afla in stare "extrem de grava", potrivit medicilor Spitalului Floreasca din Bucuresti, poetul suferind alte stopuri cardiace.

Doctorul Serban Bradisteanu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca, a spus intr-o declaratie de presa ca starea poetului este "extrem de grava", "mai avand niste stopuri", situatia lui depasind resursele terapeutice ale unitatii, scrie MEDIAFAX.

"Boala depaseste resursele noastre terapeutice si nu stiu in ce masura vom reusi sa mai facem fata in continuare. Prognosticul este extrem de rezervat", a declarat medicul Serban Bradisteanu, de la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Adrian Paunescu este intubat, respira cu ajutorul aparatelor iar circulatia sangvina este mentinuta cu ajutorul unei inimi artificiale. Cu toate acestea, inima sa nu mai rezista si s-a oprit de mai multe ori astazi, transmite stiri.rol.

Situatia lui Adrian Paunescu s-a agravat dupa ce miercuri, satare poetului era stabila.

Poetul este internat din 26 octombrie la Spitalul de Urgenta Floreasca, avand probleme cardiace, renale si hepatice. Starea acestuia s-a agravat in noaptea de marti spre miercuri, poetul fiind resuscitat, dupa ce inima i s-a oprit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.