In anotimpul rece pielea este mai sensibila si are nevoie de mai multa protectii. Din cauza expunerii la temperaturi scazute, pielea corpului si a fetei, parul, unghiile si mainile trebuie mult mai bine ingrijite:

  • Pentru maini

Foloseste un scrub cu zat sau cafea macinata si ulei de masline cam de 2 ori pe saptamana si o masca hidratanta facuta dintr-un cartof fiert si 2 linguri de smantana.
  • Pentru par

Aplica saptamanal fie o masca compusa din ou si ulei de masline, fie o masca obtinuta dintr-un ou si 2 linguri de gaz. Gazul are o influenta benefica asupra parului, reducand caderea si ajutand la regenerarea firului de par. De asemenea, inainte de baie, poti aplica pe suprafata firului de par zat de cafea sau, pentru un plus de stralucire, te poti clati cu otet.

  • Pentru corp

Foloseste un scrub cu ulei de masline si zat de cafea (sau cafea/ tarate/ malai) pentru a elimina celulele moarte, dar si pentru a scoate la suprafata firele de par. Ulterior, dupa dus, aplica ulei de masline pe suprafata corpului si lasa-l sa actioneze asupra pielii pentru aproximativ 15 minute.

Citeste pe Garbo cum iti poti ingriji tenul si unghiile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.