Advice Students le aduce si anul acesta studentilor pasionati de publicitate cele mai asteptate conferinte pe teme de advertising.

Cea de-a sasea edite AdRev se va desfasura in perioada 22-26 noiembrie, la Kulturhaus, fostul Twice. Seria de conferinte se va incheia cu o petrecere pe masura, tot in Kulturhaus, sambata, 27 noiembrie, de la ora 22:00.

Ca in orice domeniu, si in publicitate au luat nastere, cu timpul, diverse mituri, mai mult sau mai putin adevarate. Astfel ca, la cea de-a sasea editie AdRev vor lua parte cei mai cunoscuti specialisti in publicitate, pentru a le expune studentilor cat mai realist, fara ocolisuri, cum se intampla lucrurile intr-o agentie de publicitate.

Spre deosebire de anul trecut, la aceasta editie, conferintele vor dura cate o ora si jumatate si vor fi grupate cate doua in fiecare zi, intre orele 16:00 - 20:00.

Pentru mai multe detalii, vizitati adrev.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.