Opt persoane, intre care patru copii, au fost ranite, miercuri dimineata, dupa ce un microbuz scolar in care se aflau 16 elevi s-a ciocnit cu un autoturism Dacia Logan, pe DN 71, in zona localitatii dambovitene Mircea Voda, victimele fiind transportate la Spitalul Judetean din Targoviste.

Ultimele informatii furnizate de reprezentantii Politiei si ai Serviciului de Ambulanta Dambovita arata ca 14 persoane, intre care noua copii, au ajuns la spital in urma accidentului in care a fost implicat un microbuz scolar, medicii afirmand ca victimele au traumatisme usoare.

Astfel, au ajuns la Spitalul Judetean din Targoviste noua copii si cinci adulti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am transportat cu ambulantele la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste un numar de 13 persoane ranite in urma accidentului in care au fost implicate un microbuz scolar si un autoturism Dacia Logan. Sunt opt elevi, soferul microbuzului, soferul masinii Dacia Logan si trei pasageri din autoturism. Victimele au traumatisme cranio-cerebrale usoare care nu le pun in pericol viata. Un pasager aflat in stare mai grava, adult din autoturism, are un traumatism cranio-cerebral acut deschis si va fi transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti", a declarat dr. Silviu Colomei de la Serviciul de Ambulanta Dambovita.

Purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, agent Raluca Trandafir, a precizat ca ulterior la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste a mai fost adus un elev, astfel ca numarul total al victimelor este de 14.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, accidentul a avut loc la iesirea din localitatea damboviteana Mircea Voda, pe DN 71 Targoviste-Baldana, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Dambovita, agent Raluca Trandafir, soferul unui autoturism Dacia Logan s-a angajat intr-o depasire riscanta, in conditii de ceata, si nu a mai put reveni pe sensul sau de mers, masina intrand in coliziune cu un microbuz scolar care circula regulamentar.

In microbuz se aflau 16 elevi de clasele V-VIII, care mergeau din localitatea Mircea Voda spre scoala din Salcioara. In urma impactului au fost ranite opt persoane - patru elevi din microbuzul scolar si patru pasageri din autoturismul Dacia Logan.

Citeste si:
Ce trebuie să știi atunci când începi o activitate de ridesharing
Ce trebuie să știi atunci...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.