Magistratii Curtii de Apel din Bucuresti au amanat judecarea recursului in dosarul in care Ionel Balint, fiul lui Nutu Camararu, e suspectat ca ar fi injunghiat un barbat intr-un club din Capitala, in acest caz fiind cercetati si cantaretii Adi Minune si Florin Salam.

CAB a amanat pentru 4 noiembrie judecarea recursului la cererea inculpatei Monica Constantinescu, de la Taraf TV, care a cerut un termen pentru angajarea unui aparator, scrie Adevarul.

Totodata, judecatorii CAB urmeaza sa judece luni recursul in cazul mandatului de arestare in lipsa pe 30 de zile emis pe numele lui Ionel Balint, cercetat penal pentru ca ar fi injunghiat o persoana.

Potrivit 9AM, pe 21 octombrie, anchetatorii au facut 20 de perchezitii in Bucuresti si au dus la audieri 23 de persoane vizate in ancheta in care Ionel Balint, fiul lui Nutu Camataru, este suspectat ca l-ar fi injunghiat pe Naca Marian, zis "Italianul", 41 de ani, pe 19 septembrie, intr-un club din zona Stefan cel Mare. Barbatul a fost internat in stare grava la Spitalul Floreasca din Bucuresti.


Cantaretii Adi Minune si Florin Salam, invinuti de favorizarea infractorului si, respectiv, marturie mincinoasa,au fost audiati pe 22 octombrie la Politia Capitalei si vor fi cercetati in stare de libertate.

Potrivit unor surse judiciare, Adi Minune, care mai inainte fusese audiat in calitate de martor, a spus ca a fost in seara de 19 septembrie in restaurantul in care s-a petrecut incidentul, dar ca nu isi aminteste exact ce s-a intamplat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.