In cadrul evenimentului, vizitatorii isi pot alege vacantele de iarna 2010 - 2011 la cele mai avantajoase tarife, dintr-o bogata oferta prezentata de agentiile de turism membre ANAT si de partenerii acestora.

In perioada 07 - 10 octombrie 2010, in cadrul Centrului International de Conferinte al Palatului Parlamentului, se va desfasura cel de-al doilea eveniment international organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT), Targul International de Turism “Winter Holiday”.

Cei mai norocosi dintre vizitatori pot castiga vacante in cadrul Tombolei cu premii, organizate cu suportul agentiilor prezente la targ. Participarea la tombola se face prin completarea talonului de pe biletul de intrare la targ, in valoare de 10 lei, si introducerea acestuia in urnele dedicate.

In perioada Targului va avea loc si Festivalul International de Film de Turism - BITFF. Este pentru prima oara la nivel national cand unui Targ de turism ii este alaturat un festival de acest gen, dezvoltandu-se astfel, si in Romania, un nou concept de eveniment, mult mai complex.

  • Targul International de Turism

“Winter Holiday” reuneste in calitate de expozanti agentii de turism, parteneri hotelieri, companii aeriene, asociatii regionale de promovare a turismului si birouri de promovare a turismului din tari precum Austria, Ungaria, Franta, parteneri internationali si autoritati locale.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.