Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, va ramane in arest dupa ce magistratii Tribunalului Galati au respins cererea acestuia de eliberare provizorie sub control judiciar si de suspendare a masurii arestarii, in dosarul in care este acuzat de infractiuni de coruptie.

Antonie Solomon a formulat o cerere de eliberare provizorie sub control judiciar, solicitand magistratilor galateni sa fie cercetat in libertate. Cererea acestuia a fost judecata marti, fiind respinsa in sedinta publica de astazi, a declarat Doranda Maracineanu, purtatorul de cuvant al Tribunalului Galati.

Solomon este inculpat in dosarul 6618/121/2010 avand ca obiect comiterea infractiunilor de coruptie, inregistrat la Tribunalul Galati, alaturi de Gheorghe Cornel Penescu, Dragos George Stancu si Gheorghita Pieca, relateaza MEDIAFAX.

Procesul a inceput initial la Tribunalul Arges, dar a fost stramutat la Tribunalul Galati in data de 7 iulie 2010, printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, lider al PDL Craiova, a fost arestat preventiv, in 3 martie, pentru luare de mita in forma continuata, uz de fals si fals intelectual.

In 10 martie, Solomon a fost suspendat din functia de primar, dupa ce prefectul judetului Dolj, Eugen Georgescu, a semnat ordinul in acest sens.
Solomon este acuzat ca ar fi primit 50.000 de euro mita de la un actionar principal al firmei PIC din Pitesti, pentru a-i facilita diverse servicii in Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.