Castigatorul marelui premiu la LOTO 6/49 este un tanar iesean care joaca constant, de cinci ani.

Astazi, 31 august, la sediul central al Loteriei Romane s-a prezentat castigatorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 29.08.2010.

Posesorul premiului de categoria I este un tanar din Iasi care joaca constant la Loto 6/49, de peste 5 ani.

Cinci dintre numerele care i-au purtat noroc sunt numere cu semnificatie, pe care le joaca de fiecare data, mai putin unul, care a fost extras din bolul cu numere din agentia loto.

Acesta a declarat ca joaca intotdeauna trei variante simple, iar numerele cu semnificatie le bifeaza, de fiecare data, pe cea de-a doua varianta.

Suma pe care castigatorul o primeste efectiv dupa impozitare este in valoare de 19.717.680,30 leiFericitul castigator a mai marturisit ca premiul pe care l-a castigat il va ajuta, in primul rand, sa-si implineasca un vis mai vechi, acela de a-si construi o casa. Acesta se gandeste, de asemenea si la o afacere.

Ieseanul mu a mai castigat niciodata, nici macar un premiu mic, insa a avut intotdeauna incredere ca intr-o zi va castiga.
Acesta intentioneaza sa continue sa joace si ii sfatuieste pe toti oamenii sa continue sa joace cu speranta ca intr-o zi vor fi norocosi
.

Castigatorul a ales sa-si pastreze anonimatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.