Ti-ai dori ca partenerul de viata sa fie mai romantic? Sau sa se implice mai mult in treburile gospodaresti? Toate acestea pot sa para "misiune imposibila" la prima vedere. Iata cateva sfaturi pentru ca barbatul sa iti manance din palma.

1. Cum il faci sa fie mai romantic. Decat sa il bati la cap tot timpul si sa ii ceri tot timpul sa fie romantic, foloseste tactica "lauda si rasplateste". De fiecare data cand face ceva romantic pentru tine, trebuie sa ii spui "Ce frumos din partea ta ca ai facut asta". Nu incerca sa il ironizezi. si apoi rasplateste-l, asa cum faci cu cainele tau.

2. Cum il faci sa se inteleaga bine cu familia ta si cu prietenii tai. Majoritatea barbatilor nu vor sa petreaca prea mult timp in preajma familiei sotiei sau in preajma prietenilor ei. Daca vin parintii tai la masa, gateste mancarea lui favorita. Va fi prietenos pentru ca e fericit. Sau poti sa ii distragi atentia cu idei despre ce o sa faceti a doua zi: daca ii place sa mearga la pescuit, spune-i ca maine veti merge la pescuit si tu vei pregati sandvisurile.

3. Cum il faci sa iti ramane fidel. Atunci cand simte ca nu esti la indemana lui, te va dori mai mult si vei deveni mai valoroasa pentru el. Fii sigura ca iti faci planuri personale in afara relatiei voastre. in loc sa stai acasa si sa il astepti, fa-l pe el din cand in cand sa te astepte pe tine. Atunci va fi atat de ocupat sa afle unde esti, incat nu va mai avea timp sa te insele.

4. Cum il faci sa fie un iubit pasional. Daca partenerul tau face ceva special pentru tine in dormitor, incurajeaza-l. Spune-i ca a fost minunat. Barbatilor le place sa faca lucruri pentru care vor fi laudati. Fa si tu ceva frumos pentru ca el sa stie cand face ceva ce apreciezi. Poate asa va face si alta data ceva frumos.

5. Cum il faci sa te ajute mai mult cu copiii. Barbatilor le place sa se joace. Trebuie sa te gandesti la o metoda cat mai practica pentru ca barbatul sa petreaca mai mult timp cu copiii, dar sa se si distreze. Este important sa balansezi sarcina de a fi tata cu toate lucrurile amuzante. Barbatii sunt niste copii mai mari. Asa ca daca vrei copii, asigura-te ca esti impreuna cu barbatul potrivit.

6. Cum il faci sa fie ingrijit. Nu te intalni cu un neingrijit. Un barbat care se ingrijeste are un mare respect de sine. Daca un barbat arata jalnic, atunci probabil ca e jalnic. Cainilor le face placere sa ai grija de ei si acest lucru se aplica si barbatilor. Trebuie intotdeauna sa iei barbatul la cumparaturi. El trebuie incurajat sa arate bine.

7. Cum il faci sa fie ascultator. Barbatii trebuie sa urmeze regulile relatiei voastre: de exemplu sa sune atunci cand spune ca suna, sa te respecte. invata-l ce vrei de la el si nu il recompensa pana nu invata aceste reguli. Dar asta nu inseamna ca aveti voie sa va supuneti totalmente barbatul. Barbatii trebuie sa fie puternici si independenti.

8. Cum il faci sa fie "de casa". Daca te ajuta in casa, multumeste-i si fa-o intr-un mod sincer. Dar nu uita ca si barbatilor le place sa fie alintati din cand in cand. Gateste-i macar o data pe saptamana si cumpara-i snackurile favorite. Recompenseaza-l cand face ceva bun.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.