Filmul va ajunge in Romania pe 23 decembrie

Cel de-al patrulea film din seria "Harry Potter", va avea premiera mondiala pe 16 noiembrie, in Filipine si Emiratele Arabe Unite. Romania se numara printre ultimele tari in care vor ajunge noile aventuri ale micului vrajitor: premiera e programata in preajma Craciunului, pe 23 decembrie.

In cea mai recenta adaptare dupa romanul scriitoarei J.K. Rowling, "Harry Potter si Pocalul de Foc", Harry (Daniel Radcliffe), Hermione (Emma Watson) si Ron (Rupert Grint) au ajuns in al patrulea an de studiu la Scoala de Magie Hogwarts si se pregatesc sa participe la cele mai importante evenimente ale anului: Cupa Mondiala la Vajthat si Turnirul Vrajitorilor. Harry Potter este ales printre reprezentantii scolii Hogwarts in competitia sportiva intre mai multe scoli de magie. Vrajitorul trebuie, astfel, nu numai sa-si reprezinte scoala in turneu, dar si sa tina pasul cu colegii la invatatura, si, in acelasi timp, sa-si infrunte dusmanul, Cap de Mort.

Cel de-al cincilea film al seriei, "Harry Potter si Ordinul Phoenix" este inca in productie, si va avea premiera in Statele Unite in iunie 2007.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.