Un studiu realizat de cercetatori arata ca femeile maritate care au mai mult de 40 de ani spun ca se bucura de o viata sexuala minunata, mai buna ca aceea de la tinerete.

Atunci cand copiii lor cresc si pleaca de acasa la facultate sau chiar la casele lor, mai mult de tei sferturi dintre femeile intervievate au declarat ca se bucura de o viata sexuala mai buna decat cea pe care o aveau la 20 de ani. Majoritatea femeilor declara ca viata lor sexuala este buna, dar aproximativ 20% spun ca e minunata. si aproape jumatate declara ca isi doresc sa faca sex mai mult ca niciodata. Studiul a aratat ca mai mult de jumatate din cuplurile intervievate au declarat ca fac mai mult sex decat vreodata in viata lor, o data cu plecarea copiilor de acasa.

Acesta a mai aratat de asemenea ca 75% din femeile cu varste peste 40 de ani se simt increzatoare din punct de vedere al felului in care arata si sunt mai aventuroase in pat


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.