Procesul intentat de Silvia Burlan sotiei senatorului Adrian Paunescu, Natalia Carmen Paunescu, a avut, ieri, la Judecatoria Ramnicu Valcea, un nou termen. Instanta a decis sa amane din nou procesul pentru data de 14 octombrie. Unul din motivele invocate a fost faptul ca se asteapta decizia Judecatoriei Slatina, care urmeaza sa stabileasca dreptul de tutela asupra Silviei Burlan. Un alt motiv a fost faptul ca, din cei trei martori ai accidentului, numai unul s-a prezentat la proces.

Carmen Paunescu a fost adusa cu mandat la Judecatoria Ramnicu Valcea si a fost insotita de fiica sa si de cei doi avocati. Silvia Burlan a fost reprezentata de un avocat stabilit din oficiu de Judecatoria Ramnicu Valcea, precum si de unchiul sau, Florin Burlan. Carmen Natalia Paunescu a refuzat sa dea declaratii presei, insa a negociat timp de o ora, pe holul Judecatoriei, cu unchiul Silviei Burlan. Reamintim ca sotia bardului de la Barca este acuzata de ucidere din culpa si de vatamare corporala grava, dupa ce, in urma cu un an, a produs un accident rutier, soldat cu trei victime, membri ai aceleiasi familii.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.