In urma inundatiilor de saptamana trecuta, numarul persoanelor din judetul Harghita care si-au pierdut viata a ajuns la 16, dupa ce politistii au descoperit, in mal, trupul unui barbat. Noua dintre victime sunt din comuna Lupeni. Potrivit sefului Inspectoratului Judetean de Politie, cadavrul barbatului, disparut zilele trecute din Odorheiu Secuiesc, a fost gasit in zona comunei Feliceni, la numai cativa kilometri de locul unde a fost surprins de viitura.

In prezent, se continua cercetarile pentru descoperirea altei persoane, neidentificate inca, dar despre care se stie ca, in noaptea producerii inundatiilor, s-ar fi refugiat intr-un copac, in apropierea comunei Simonesti. Desi riscul izbucnirii unei epidemii in zona este relativ mic, Ministerul Sanatatii a decis trimiterea in Harghita a o mie de doze de vaccin antihepatic si 500 antifoidic, urmand sa fie vaccinati locuitorii din Odorheiu Secuiesc, Cristuru Secuiesc, Lupeni, Simionesti, Moraresti si Porumbenii Mari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.