Patronul ros-albastrilor va construi 200 de case intr-o comuna vrinceana care i-ar putea purta numele

Sustinind ca este deranjat de "neimplicarea autoritatilor romane in ceea ce priveste construirea de case pentru persoanele afectate de inundatii", Gigi Becali (foto) s-a hotarit sa faca 200 de locuinte pentru sinistratii din comuna vrinceana Vadu Rosca. Oamenii au propus chiar ca localitatea sa se numeasca Vulturul Becali, deoarece locul in care vor fi amplasate casele apartinea de satul Vulturul. "Am hotarit sa fac 200 de case pentru acesti oameni peste care a dat necazul. Am adus toate materialele de constructie, am tras curent, apa si tot ceea ce trebuie pentru ca oamenii sa poata trai in conditii decente. O sa iau cazmaua, doi zidar si doi dulgheri, sa vad atunci eu cine poate sa tina pasul cu mine", a declarat Becali.

Patronul Stelei a completat: "Vreau sa construiesc si o biserica. Se lucreaza acum la ea in Maramures si dupa ce va fi gata o vom monta aici. Era normal ca biserica sa fie gata prima". Becali vrea ca peste o luna sa fie totul gata pentru a putea pleca in alt judet sa se ocupe de un proiect similar.

Maybach printre sinistrati

Ajuns la marginea localitatii Vulturul, Gigi Becali a fost primit cu bucurie de oamenii care i-au inconjurat Maybach-ul (foto). Vazind ca doar 20 de case au fost construite, Becali s-a intrebat: "Unde au ajuns banii donati pentru sinistrati, doar eu am contribuit cu 60.000 de euro?!". / Razvan Rotaru

A dormit in cort

Dorind sa beneficieze de aceleasi conditii ca sinistratii, Becali a facut gestul solidar de a dormi ieri noapte intr-un cort. "Daca eram eu presedinte, nu se ajungea in situatia aceasta", a declarat Becali, care aseara a facut un foc de tabara si a adus mincare pentru sinistrati. / Razvan Rotaru

"Pina la sfirsitul anului vreau sa fac o mie de case"
Gigi Becali


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.