Celebrul actor american Steven Seagal, aflat in Romania pentru turnarea unui film, a oferit, sambata dupa-amiaza, ajutoare localnicilor din satul vrancean Milcov, grav afectat de inundatiile din luna iulie.

El a fost insotit de intreg staff-ul sau si a dorit sa dea personal oamenilor o parte din ajutoarele pe care le-a adus, apa minerala, saltele, lenjerii de pat, zahar, faina, ulei, conserve si incaltaminte. "Nu este pentru prima data cand vad oameni disperati. Am vazut si in alte tari ale lumii. Ii inteleg pe cei care s-au ingramadit sa ia ajutoare si nu sunt suparat pe ei. Sunt oameni disperati pentru ca si-au pierdut casele.

Oamenii de aici sunt draguti si oriunde vad suferinta incerc sa dau o mana de ajutor", a declarat Steven Seagal. Intrebat daca inundatiile catastrofale din Romania pot fi subiectul unui viitor film, Steven Seagal a spus ca nu, ci poate doar subiectul unui film documentar. "Nu vreau sa am vreun rol in acest documentar, ci doar sa ajut oamenii", a conchis Steven Seagal. Este pentru a treia oara cand actorul se implica in Romania intr-o actiune caritabila in beneficiul sinistratilor, au declarat surse din cadrul "Castel Film".

El a participat in 26 iulie la maratonul "Live pentru viata" din Piata Constitutiei, unde a facut un apel la ajutorarea celor din zonele inundate, iar apoi a cumparat o rochie de circa 40 de milioane de lei la o licitatie caritabila desfasurata la Mamaia, in cadrul Summer Fashion Festival. De data aceasta, vedeta a distribuit ajutoare pentru aproximativ doua sute de familii. Seagal se afla in Romania de doua saptamani, pentru a filma "Shadows from the Past", si va mai sta pana in 8 septembrie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.