Mai multe persoane necunoscute au intrat in noaptea de marti spre miercuri in incinta unei societati comerciale din Timisoara si au taiat cu flexul un bancomat BCR. Acestia au fugit cu peste 43.000 lei.

Bancomatul era zidit in perete, iar camera era prevazuta cu un sistem de alarmare cu senzori, care nu fusese insa activat. De asemenea, societatea comerciala avea un paznic de noapte, care nu a auzit nimic, potrivit reprezentantului Biroului de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, Mihaela Papa, relateaza MEDIAFAX.

"Am fost sesizati prin 112 de catre paznicul din incinta unei societati comerciale de pe strada Stefan cel Mare din Timisoara ca a fost spart un bancomat. Persoane necunoscute au patruns in curtea interioara a societatii, apoi in camera in care se afla bancomatul zidit in perete si prins in podea. Indivizii au taiat cu flexul balamalele din spatele seifului si au scos casetele de valori.Camera era prevazuta cu un sistem de alarmare cu senzori, dar nu era activ. Si in momentul in care au patruns indivizii nu s-a declansat. Paznicul a declarat anchetatorilor ca are o zona de patrulare mare si nu a constatat nimic pana in aceasta dimineata", a anuntat reprezentatul.

Potrivit anchetatorilor, bancomatul apartine BCR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.