Intra in competiția Castiga un rasfat regal cu Magnum!, unde toti utilizatorii de Facebook pot castiga o vacanta de rasfat regal la una dintre cele trei destinatii: castelul Stonefield din Scotia, Ibiza sau Dubai.

In perioada 14 iulie - 08 august 2010, brandul de inghetata Magnum, cuprins in portofoliul Algida, desfasoara un concurs special pentru membrii Facebook., competitia “Castiga un rasfat regal cu Magnum!”.

Magnum a inceput comunicarea in social media prin crearea paginii de Facebook “Magnum Rasfat Regal”, care gazduieste informatii, fotografii, evenimente si concursuri pentru utilizatorii de Facebook. Concursul pe Facebook este parte a campaniei globale Magnum, Royal Treatment.

Conceptul concursului “Castiga un rasfat regal cu Magnum!”, este de a oferi utilizatorilor sansa de a castiga o excursie de vis la destinatia care li se potriveste cel mai bine, in functie de preferintele fiecaruia, plus 500 de euro bani de buzunar.

  • Ce trebuie sa faci?

Participantul raspunde la cateva intrebari, pentru ca aplicatia ii va spune apoi care este vacanta visurilor sale – rasfat la castelul Stonefield din Scotia, distractie la Ibiza sau lux la Dubai. El intra in concurs alaturi de un prieten pentru a o castiga. Astfel, castiga cuplul care obtine cele mai multe voturi.

Pe langa concursul “Castiga un rasfat regal cu Magnum”, utilizatorii gasesc pe pagina de Facebook informatii despre cele trei destinații de vacanta propuse, insight-uri despre inghetatata Magnum, dar si un alt concurs prin care pot castiga saptamanal un weekend in doi la Mamaia.

Conceptul campaniei a fost dezvoltat impreuna cu agenția de publicitate Hippos, care s-a ocupat de crearea paginii „Magnum Rasfat Regal”, realizarea aplicatiilor si activitatilor din pagina si de actualizarea continua a acestora.

O zona speciala in pagina de Facebook este dedicata evenimentului “Magnumize Your Senses”, care se desfasoara intre 21 iulie și 15 august la Grand Cafe Van Gogh, in centrul vechi al Bucurestiului. Participantii sunt invitati la o degustare inedita de inghetata pe intuneric, intr-o experienta unica semnata Magnum.

Pana la sfarsitul verii, Magnum pregateste si alte surprize pentru utilizatorii de Facebook din Romania pe pagina “Magnum Rasfat Regal”. Potrivit statisticilor Facebook, exista la acest moment un numar de 1.392.080 de conturi create de romani cu varsta de peste 18 ani.

Citeste si:
Cum te acomodezi după concediu: 5 trucuri ușor de aplicat
Cum te acomodezi după...

Magnum este cel mai mare brand de inghetata din lume (din segmentul impuls). Invelisul bogat de ciocolata crocanta si inghetata de vanilie deosebit de cremoasa fac din Magnum inghetata ideala. Reteta de ciocolata este special conceputa pentru a conferi un gust unic si o experienta crocanta. Inghetata Magnum creeaza un adevarat ritual de consum ce implica toate simturile, oferind placere maxima.

Hippos este o agentie de publicitate infiintata in 2004. Agentia ofera servicii de creatie, strategie, productie, media buying si servicii online – prin divizia interactiva Webspot.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.