Pe langa partiile de schi binecunoscute care reprezinta principala atractie in sezonul rece, Austria este renumita si prin activitatea sa culturala variata: opera, concerte, teatre, festivaluri de muzica clasica, sau viata de noapte care atrag turistii pe tot timpul anului.
Wall-Street va prezinta cateva destinatii de vacanta austriece pe care le puteti alege pe timpul verii. Pretul unui sejur de 3 nopti in Austria, incepe de la 70 de euro, potrivit infoturism.ro.

Cei care viziteaza capitala Austriei o fac in egala masura pentru traditia acestui oras in domeniul muzicii, dar si pentru arhitectura cladirilor, pentru colectiile de arta din muzee sau pur si simplu pentru calitatea restaurantelor.

In zona centrala, numita Innere Stadt, se afla atat cel mai frumos edificiu al artei gotice din Viena, Stephandom, cat si Hofburg, resedinta puternicei Case de Habsburg. Pe Ringstrasse sunt numeroase exemple de arhitectura imperiala, alaturi de cladiri tipice pentru Jugendstil, ultimele ridicate in perioada in care au trait aici Freud, Klimt, Schiele sau Schonberg.

In Kunsthistorisches Museum sunt expuse lucrari de Rubens, Durer, Rembrandt, Raphael, Van Dyck, Cranach, Caravaggio, Canaletto sau Titian. O alta atractie a Vienei este Palatul Schonbrunn, construit la initiativa imparatului Leopold I. Pentru copii este o adevarata bucurie sa mearga in Prater, unul dintre cele mai mari parcuri de distractii din Europa unde se gaseste gigantica roata numita Riesenrad.

Pe perioada verii, preturile pentru aceasta destinatie incep de la 70 de euro – 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de 3 stele. Un pachet de 3 nopti de cazare, cu mic dejun inclus la patru stele si transport cu avionul costa intre 200 si 300 de euro.

  • Oferte agentii
58 euro, 2 nopti cazare la hotel de 4*, mic dejun inclus, transport la cerere cu plecare din Bucuresti - Aristocrat Travel

210 euro, 3 nopti de cazare la 4*, mic dejun inclus, transport cu avionul cu plecare din Bucuresti - Paralela 45

Click aici pentru a descoperi alte 3 oferte avantajoase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.