Traficul rutier pe Autostrada A2 Bucuresti - Cernavoda se desfasoara cu dificultate, pe sensul catre litoral, la statia de taxare de la km 144 fiind o coloana de autovehicule de peste 5 km.
Subinspectorul Adrian Creanga, de la Centrul Infotrafic, a declarat ca situatia s-a creat pe fondul producerii mai multor tamponari, potrivit Newsin.

Sambata dimineata, pe Autostrada Soarelui, pe tronsonul cuprins intre km 139 si 144, s-au produs opt tamponari, una singura fiind soldata cu ranirea unei persoane, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Pentru evitarea aglomeratiei, politistii recomanda soferilor sa foloseasca rute ocolitoare: DN2 Bucuresti - Urziceni - DN2A - Slobozia - Harsova -Constanta, cat si DN3 - Bucuresti - Fundulea - Lehliu - DN3A Drajna - Fetesti - DN3B - DN2A - Giurgeni - Harsova - Constanta. De la ora 9.00, un elicopter MAI va survola autostrada si va supraveghea traficul din zona, a mai spus subinspectorul Adrian Creanga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.