Penitenciarul de Mineri si Tineri din Craiova a fost vizitat vineri, de Ziua Internationala a Drepturilor Omului, de catre o delegatie a Organizatiei Crestin-Umanitare World Vision, din Scotia, condusa de Ann Snodin. Reprezentantii World Vision impreuna cu Fundatia "Cuvantul care zideste" a Arhiepiscopiei Craiovei au adus daruri tinerilor si minerilor detinuti aici, care le vor fi distribuite in ajunul Craciunului.

Fundatia Arhiepiscopiei si World Vision au organizat in colaborare cu detinutii o expozitie care include lucrari pe care tinerii le-au realizat in cadrul programelor derulate in penitenciar, de la icoane, fotografii si litografii pana la felicitari, pungi, pijamale sau treninguri. In acelasi context, 16 detinuti au participat la un concurs pe tema Drepturilor Omului, conform informatiilor oferite de Centrul Misionar Mass Media, al Arhiepiscopiei Craiova, concurs rasplatit cu numeroase premii. Detalii in plus pot fi obtinute de la Nicoleta Marinescu, presedinta Fundatiei "Cuvantul care zideste", tel. 0788.267.590, care poate oferi si alte precizari despre modul cum pot fi ajutati tinerii si copiii minori din acest penitenciar.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.