Aproximativ 600 de sindicalisti si pensionari, care participau la un miting in Vaslui, au fortat intrarea in Prefectura, fiind necesara interventia jandarmilor pentru a-i linisti pe protestatari.

Jandarmi au reusit sa faca un cordon la intrarea in prefectura, astfel incat participantii la miting au fost opriti. Spiritele s-au incins dupa ce in sprijinul dispozitivului de protectie initial au fost adusi jandarmi cu scuturi si bastoane, scrie NewsIn.

Sindicalistii CNSLR Fratia, Blocul National Sindical si Cartel Alfa au agitat steaguri si pancarte si au scandat lozinci impotriva premierului Emil Boc si a presedintelui Traian Basescu. Cateva persoane au dat foc unor pancarte pe care fusesera lipite poze ale lui Basescu.

Bugetarii nu se dau batuti! Urmeaza noi proteste si greve

"Nu inteleg de ce vor sa intre in prefectura, pentru ca oricum nu rezolva nimic. Printre protestatari sunt cateva persoane care incita spiritele si instiga la violenta. Probabil printe ei sunt multi care nici macar nu stiu de ce sunt in strada", a declarat prefectul de Vaslui, Levente Szekely, dupa ce sindicalistii au renuntat sa mai incerce sa intre in sediul prefecturii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.