Incendiul a izbucnit ieri, in jurul orei 16.00, in zona Pietei Crangasi din Capitala. Cel putin sase masini de pompieri au fost trimise la fata locului pentru stingerea flacarilor, au declarat pentru NewsIn reprezentanti ai ISU Bucuresti.

Potrivit oficialilor ISU, flacarile au izbucnit in timpul unor lucrari care se efectuau in zona si au cuprins o suprafata de circa aproximativ 1.000 de metri patrati.

In urma incendiului nu au fost inregistrate victime.

Acoperisurile a doua case au fost cuprinse de flacari, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti, Anca Onofrei, citat de evz.ro.

Traficul in zona Crangasi a fost ingreunat iar la fata locului au fost trimise mai multe autospeciale de pompieri, dar si echipaje de la descarcerare si ambulanta, potrivit Antena 3.

"Incendiul a fost anuntat la ISU la ora 16.00, iar primele forte au ajuns la fata locului la ora 16.14. Flacarile au izbucnit la o hala dezafectata din cartierul Crangasi. Am reusit sa salvam spatiile comerciale care se aflau la marginea halei, iar pagubele nu sunt insemnate", a declarat reprezentantul ISU Bucuresti, Adrian Popa, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.