Un incendiu a izbucnit ieri la orele pranzului intr-o camera de la etajul sase al Hotelul Flora din statiunea Mamaia. In urma incidentului, nicio persoana nu a fost ranita.

  • Incendiu la Hotelul Flora din statiunea Mamaia
Se pare ca focul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la un televizor. Flacarile izbucnite la etajul sase au afectat fatada imobilului pana aproape de etajul zece.

"Am vazut focul si am sunat imediat la 112. Pompierii au venit destul de tarziu, in 15 minute, cand focul era deja stins", a declarat barbatul care a descoperit incendiul.

La fata locului au ajuns trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, precum si un echipaj SMURD.

In acest moment focul este stins, dar echipele ISU sunt inca in zona, pentru a preveni o eventuala reizbuncnire a incendiului. Echipele ISU cerceteaza cauzele care au dus la aparitia incendiului.

Managerul hotelului Flora, Marius Puscas, a declarat ca in camera unde a izbucnit focul nu se afla nicio persoana, angajatii reusind sa stringa incendiul singuri, inainte de sosirea pompierilor.

Un incendiu asemanator a afectat Hotelul Flora si in urma cu doi ani, in aprilie 2008, cand focul a izbucnit tot la etajul sase, pe aceeasi parte a cladirii. Potrivit pompierilor, incendiul ar fi izbucnit atunci in urma unui scurtcircuit produs la frigiderul din incapere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.