In perioada comunista, oamenii erau plantati in apartamente identice...

10 / 1 este o serie de fotografii realizate in propria garsoniera de la etajul 10 si restul de 9 pana la parter. O documentare a blocurilor comuniste, seria investigheaza posibilitatea infinitatii formale pe care o poate imbraca un spatiu proiectat ca irevocabil identic; in ciuda faptului ca in perioada comunista, oamenii erau plantati in apartamente identice, in incercarea de a impiedica orice tendinta spre individualism a omului nou, care nu trebuia sa aiba nimic personal.

Artistul Bogdan Girbovan va invita la vernisaj pe 8 iunie 2010, la ora 19 la Galeria Atelier 35, pe strada Selari nr. 13. Expozitia va avea loc pana pe 17 iunie.

De asemenea, de NAG (11 spre 12 iunie) Bogdan Girbovan vi-i prezinta pe Veaceslav Druta, Malina Ionescu & Ghenadie Popescu cu lucrarile video de pe #2 DVD @ PLIC, care va fi lansat in seara NAG de Vladimir Us & Andreea Toma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.