Un roman din patru sufera de obezitate, iar Romania se claseaza in primele zece locuri in Europa privind numarul persoanelor cu aceasta problema, potrivit statisticilor Institutului de Endocrinologie "C.I.Parhon", relateaza Realitatea TV.

Romanii nu sunt insa deranjati de obezitate, arata un studiu recent, realizat de revista Riders Digest. Mai mult, 11% dintre cei cu kilograme in plus se plac asa cum sunt, in timp ce doar 6% dintre ei sunt de parere ca acest lucru le-ar putea afecta cariera sau i-ar putea impiedica sa-si gaseasca jumatatea, informeaza NewsIn.

Din totalul romanilor supraponderali, doar 28% au incercat vreodata sa slabeasca. Mai grav este faptul ca nu doar adultii au probleme cu kilogramele. Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Romania se afla pe locul trei in Europa in ceea ce priveste obezitatea in randul copiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.