Un taximetrist constantean a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva, dupa ce si-a omorat amanta si a plimbat cadavrul acesteia cu masina toata noaptea.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, Ismail Givan, de 38 de ani, din Constanta, si-a omorat amanta in cursul noptii de luni spre marti, cu un cutit. Barbatul a declarat oamenilor legii ca aceasta il ameninta ca va da in vileag relatia lor. Speriat ca va afla sotia si pe fondul unei discutii aprinse intre cei doi, taximetristul si-a ucis amanta, pe drumul dintre Mangalia si Constanta. Dupa comiterea faptei, acesta a plimbat cadavrul, in taxi, pana spre dimineata. La ivirea zorilor, Ismail Givan a incercat sa se sinucida, taindu-si venele. Tentativa sa a esuat. Barbatul a anuntat omorul unui prieten, care a sunat la 112, transmite corespondentul NewsIn.

Politistii spun ca femeia ucisa se numea Mihaela Cristina Tolea si avea 30 de ani. Acesta a fost injunghiata de mai multe ori, in tors si in picior, iar cadavrul a fost inghesuit pe bancheta din spate a masinii.

Givan a recunoscut crima in fata politistilor si le-a spus ca a aruncat arma crimei intr-un lac. El a afirmat ca relatia sa cu amanta dura de opt ani si ca, in ultimul timp, aceasta incepuse sa ceara mai mult de la relatie si sa il sune din ce in ce mai des.

Taximetristul va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. In prezent acesta se afla in arestul IPJ Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.