Un barbat de 33 de ani, din Prahova, a fost prins de politistii constanteni de la circulatie la volanul autoturismului sub influenta narcoticelor, duminica noapte, dupa ce a provocat si un accident rutier pe DN 2 A, in localitatea constanteana Ovidiu.
Purtatorul de cuvant al Servicului Politie Rutiere Constanta, inspector Marius Ghita, a declarat ca Valentin Ionica conducea autoruismul dinspre Constanta spre Mihail Kogalniceanu, a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens un si a lovit in plin alte doua autoturisme care circulau regulamentar din sens opus, transmite corespondentul NewsIn.

In urma impactului una dintre masini s-a rasturnat pe carosabil. Unul dintre pasageri, Daniel Inelus, de 24 de ani, din Constanta, a fost ranit. Soferul vinovat, Valentin Ionica, a fost dus la spital unde i s-au recoltat probe de saliva in urma caruia s-a stabilit ca a consumat marijuana. Acestuia i-au fost prelevate probe de sange si urina. Autoturismul sau a fost dus la sediul politiei rutiere, unde a fost sigilat, iar politistii de la Biroul Combaterea Crimei Oganizate Constanta vor face o perchezitie a masinii pentru a vedea daca exista si alte substante narcotice in masina.

Potrivit lui Marius Ghita, Valentin Ionica a devenit recalcitrant atunci cand a fost adus la sediul politiei pentru declaratii, iar oamenii legi au fost nevoiti sa ii puna catusele.

?oferul avea permisul de conducere suspendat pentru viteza. Politistii i-au intocmit dosar penal pentru conducere fara permis si sub influenta stupefiantelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.