"Copilul decedat in accidentul de la Corbeanca si celalalt copil, grav ranit, nu purtau centura de siguranta si nici nu erau asezati in scaune speciale pentru copii, au declarat pentru NewsIn reprezentanti ai Centrului Infotrafic.

Potrivit comisarului de politie Catalin Bocai, sansele de supravietuire ar fi fost mult mai mari daca cei doi copii fie erau asezati in scaune speciale pentru masina, fie purtau centuri de siguranta, scrie NewsIn.

Politia Rutiera avertizeaza, din nou, soferii si pasagerii sa poarte centuri de siguranta, pentru a evita ranirea in accidente.

Unul dintre cei doi copii raniti in accidentul de la Corbeanca a decedat, dupa ce mai multe incercari de resuscitare.

Celalalt copil este grav ranit, iar alti patru adulti au fost raniti in acelasi accident. Victimele au fost transportate la spitalele Elias si Floreasca din Capitala.

"Se pare ca sunt sase victime, dintre care doi copii. Unul dintre ei este in coma profunda. Mai sunt patru adulti, dintre care doi sunt incarcerati si pentru care se intervine acum", a declarat Bogdan Oprita.

Victimele au fost preluate de mai multe ambulante SMURD si ale Serviciului de Ambulanta lfov-Bucuresti, dar si de un elicopter SMURD, urmand sa fie duse la spitalele Elias si Floreasca din Capitala.

Circulatia pe DN1, in zona Corbeanca, unde in urma cu o ora a avut loc un accident rutier soldat cu sase raniti, in care au fost implicate cinci masini, dintre care trei au fost avariate mai grav, a fost reluata pe o singura banda pe sensul catre Ploiesi, in timp ce spre Bucuresti se circula deviat.

Potrivit unui comunicat remis sambata de Centrul Infotrafic, circulatia pe DN1, in zona Corbeanca, a fost reluata pe o banda pe sensul catre Ploiesti, iar catre Bucuresti se circula deviat, pe ruta Balotesti - Dimieni - Tunari - DN Centura Bucuresti.

Infotrafic precizeaza ca in accident au fost implicate in total cinci masini, dintre care trei au fost avariate mai grav.
.

Citeste si:
Tragedie în Italia. Un autobuz a căzut 15 metri în gol şi a luat foc
Tragedie în Italia. Un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.