Un roman care avea un bordel in Irlanda va trebui sa paraseasca aceasta tara intr-o saptamana, altfel riscand trei ani de inchisoare, relateaza Irish Examiner.
Judecatorul Patrick McCartan i-a dat lui Mihai Selari o amenda de 1.000 de lire sterline si a suspendat condamnarea, cu conditia ca acesta sa plece din Irlanda si sa nu revina timp de zece ani, potrivit NewsIn.

Judecatorul a spus ca, in pofida faptului ca unii ar putea considera decizia sa ca fiind prea blanda, cazierul lui Selaru va fi transmis autoritatilor romane si acesta nu va mai putea sa intre in Irlanda timp de zece ani. Judecatorul a subliniat ca nu vede niciun motiv ca irlandezii platitori de taxe sa acopere mentinerea lui Selaru in inchisoare.

Selaru, care locuieste in Gateway Crescent, Ballymun, a pledat vinovat pentru acuzatia de detinere a unui bordel. El nu are condamnari anterioare in Irlanda sau Romania.

Una dintre prostituatele lui Selaru a povestit in instanta ca acesta ii lua toti banii si la un moment dat a amenintat-o ca o va infometa, daca nu atrage mai multi clienti. Femeia de 26 de ani a spus ca venise din Romania cu o cursa platita de Selaru, crezand ca urma sa lucreze in menaj.

Femeia primea 130 de lire sterline pentru o jumatate de ora de sex si bani in plus pentru alte servicii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.