Revista FOTO-VIDEO digital si Mihai Moiceanu, in colaborare cu Muzeul National Cotrocenica au organizat in cursul zilei de ieri vernisajul Expozitiei de fotografie 3D Povestea unui palat: Cotroceni.
In perioada 21 aprilie – 6 mai 2010 aceasta expozitie inedita este deschisa publicului. Expozitia „Povestea unui palat: Cotroceni” aduce in prim-plan o serie de fotografii tridimensionale care subliniaza caracterul unic si maretia ansamblului muzeal Cotroceni.

Totodata, in premiera pe piata media din Romania, editia mai 2010 a revistei FOTO-VIDEO digital este insotita de ochelari 3D, care va vor ajuta in vizualizarea corecta a imaginilor tridimensionale. In completarea acestui eveniment si tinand cont de interesul actual pentru 3D, revista FOTO-VIDEO editia mai 2010 digital contine un amplu articol semnat Mihai Moiceanu, cu si despre fotografia 3D.

Astfel, intr-un secol dominat de magia si mirajul tehnicii, Expozitia de fotografie 3D - „Povestea unui palat: Cotroceni” imbina istoria si contemporaneitatea, subliniind frumusetea si eleganta unui real simbol national, intr-un format nou, care va oferi privitorului ceva mai mult decat o simpla fotografie.

„Expozitia de fotografie 3D „Povestea unui palat: Cotroceni”, cel mai amplu proiect al revistei FOTO-VIDEO digital a pornit cu pasi mici, dar fermi, si s-a materializat ieri seara printr-un vernisaj inedit si interesant, gazduit de eleganta Muzeului National Cotroceni. Fotograful nostru de suflet, Mihai Moiceanu, s-a ridicat peste pretentiile comune si a reusit sa transforme in arta o serie de cadre tridimensionale. Cele 40 de fotografii 3D prezente in cadrul expozitiei au incantat, au fascinat si starnit dezbateri ample in randul invitatilor”, spun organizatorii, cu entuziasm.

Expozitia este sustinuta de LG prin tehnologia Full Led 3D si este accesibila publicului in perioada 21 aprilie – 6 mai 2010 (de marti pana vineri intre orele 9:00 – 17:00) la Muzeul National Cotroceni Bucuresti, urmand a fi reluata in Baneasa Shopping City, intre 7–16 mai 2010 (in fiecare zi intre orele 10:00 – 22:00).

Pentru mai multe detalii despre aceasta expozitie deosebita, dati clic aici.

Pentru vizualizarea unor fotografii din cadrul vernisajului clic aici.

Partenerii media ai Expozitiei de Fotografie 3D sunt: publicatiile CHIP, LEVEL, PC-PRACTIC, Academia Catavencu, Auto Moto si Sport, Capital, Esquire, Evenimentul Zilei, Zile si Nopti, Radio EuropaFM si site-urile 9AM.ro, badorgood.com, comunicatedepresa.ro si port.ro.

AME design, partenerul revistei FOTO-VIDEO digital, s-a ocupat de printarea tuturor fotografiilor 3D prezente in cadrul expozitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.