In ciuda faptului ca aproape toate gospodariile din Romania sunt conectate la reteaua electrica, doar putin peste jumatate dintre acestea sunt conectate la cea de gaze naturale.

Astfel, restul populatiei (40%) foloseste butelia ca sursa de gaze, iar o mica parte (6%) nu foloseste deloc gazele naturale, potrivit unui studiu GFK Romania.

Studiul a analizat gradul de satisfactie al romanilor in legatura cu serviciile de electricitate si gaze naturale. Preturile ridicate, intreruperile dese ale curentului, presiunea slaba a gazelor precum si modalitatea de facturare sunt cauzele principale pentru care cei chestionati sunt nemultumiti de companiile furnizoare si distribuitoare de curent si gaze.

In timp ce aproximativ 6 din 10 romani sunt multumiti de serviciile furnizorului de gaze naturale, 11% din populatie se declara nemultumiti in principal din cauza preturilor mari, dar si din cauza presiunii scazute, a procesului de facturare perceput ca neclar si existenta aerului pe conducta de gaze, scrie Wall-Street.ro.

Informatiile provin din studiul Omnibus realizat de GfK Romania in luna martie 2010 pe un esantion de 1000 de persoane. Rezultatele sunt reprezentative pentru populatia Romaniei in varsta de 15 ani si peste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.