Primul cinematograf drive-in digital din Romania, Baneasa Drive In Cinema, inaugurat in vara anului trecut, se va redeschide sambata, iar timp de o saptamana accesul va fi gratuit la o serie de scurt si lung-metraje internationale.

Deschiderea oficiala a cinematografului va avea loc pe 16 aprilie, costul unui bilet pentru adulti fiind de 15 lei de luni pana joi, respectiv 20 de lei de vineri pana duminica.

Pentru elevi, studenti si pensionari, biletele costa 10 lei in cursul saptamanii si 14 lei in weekend. Pentru avanpremiere, costul biletelor este de 24 lei, scrie Wall-Street.

In saptamana 10-15 aprilie, de la ora 19:30, accesul este gratuit la toate filmele din seria de scurt si lung-metraje internationale. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvente radio locale, pe care clientii o vor putea recepta la sistemul propriu de sonorizare al masinii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.