Programul se va desfasura intre 3 mai si 14 iunie. Afla care sunt preturile!

Cea de-a sasea editie a Programului dedicat turistilor care opteaza pentru litoralul romanesc, "Mini-preturi de vacanta-Litoralul pentru toti", se va desfasura in acest an intre 3 mai si 14 iunie, a anuntat Asociatia pentru promovarea si dezvoltarea turismului Litoral - Delta Dunarii.

In acest an, programul cuprinde hoteluri de la 1 la 5 stele, unde un sejur de sase nopti/persoana, tarifele sunt intre 159 lei si 499 lei.

In cadrul hotelurilor de o stea, fara mic dejun, pretul este de 159 lei/persoana, iar pentru un hotel de doua stele, biletul este de 189 lei/persoana, de asemenea, fara mic dejun. Sejurul la un hotel de doua stele cu mic dejun inclus costa 249 lei, iar pentru hotelurile de trei stele, tariful este de 219 lei/persoana, fara mic dejun, si de 349 lei, cu mic dejun.

La un hotel de patru stele, tarifele urca la 419 lei/persoana, cu mic dejun, in timp ce pentru un hotel de cinci stele, incluzand mic dejun, pretul este de 499 lei/persoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.