500 de sterilizari gratuite pentru catei si pisici vor fi oferite in cadrul Mega-Maratonului Sterilizarilor organizat de asociatiile GIA (Group Initiative for Animals) si RAR (Romania Animal Rescue).
In perioada 12-18 aprilie, in Bucuresti va avea loc actiunea “Mega-Maratonul Sterilizarilor”, in spatii special amenajate in Parcul Tineretului. In cadrul acestui eveniment bucurestenii si nu numai pot beneficia de cele 500 de sterilizari gratuite pentru caini si pisici. Sunt vizate animalele fara stapan sau animalele cu proprietari fara posibilitati financiare.

Acest program doreste sa contribuie la stoparea inmultirii animalelor fara stapan pe strazile Bucurestiului, deoarece situatia actuala nu e tocmai roz: 500 de femele nesterilizate pot da nastere la peste 20.000 de caini in numai 5 ani. Pentru ca multe animale provin si din caini / pisici cu stapan, Asociatiile GIA si RAR ofera ocazia si proprietarilor sa isi sterilizeze gratuit animalele.

Realitatea este ca in toata lumea se nasc prea multe animale pentru cate familii adoptive pot exista. De aceea controlul si eliminarea posibilitatii inmultirii este singura solutie prin care putem tine sub control populatia canina si felina si numarul animalelor fara stapan poate fi redus in timp.

  • Programarile pentru zilele 12-15 aprilie se fac la tel. 0767.808.407
  • Programarile pentru zilele 16-18 aprilie se fac la tel. 0763.626.777

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.