Traficul rutier pe Calea Mosilor a fost restrictionat temporar, in aceasta dimineata, dupa ce zidul unui imobil s-a prabusit pe carosabil.
Update: Cei patru proprietari ai casei vor fi amendati cu suma de 7.000 de lei pentru ca nu au intretinut corespunzator imobilul, informeaza reprezentantii primariei sectorului 2. Acestia mai spun ca respectiva casa era ocupata abuziv de doua familii.

Cladirea este inclusa in lista imobilelor aflate in clasa I de risc seismic.

Brigada de Politie Rutiera a Capitalei precizeaza ca exista pericolul ca un alt zid sa cada, informeaza NewsIn.

Potrivit site-ului Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, circulatia a fost restrictionata pe banda I de circulatia, pe sensul dinspre Calea Mosilor catre Strada Hristo Botev, dupa ce zidul imobilului de la numarul 108, o casa parasita, s-a prabusit in aceasta dimineata. Nu au fost inregistrate victime si nici alte pagube materiale, insa molozul a acoperit atat banda I, cat si liniile de tramvai. Circulatia tramvaielor a fost reluata in scurt timp.

Brigada de Politie Rutiera a Capitalei recomanda conducatorilor auto sa circule cu atentie si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in zona, intrucat exista pericolul ca zidul unui alt imobil parasit, aflat in imediata vecinatate a celui care s-a prabusit, sa cada in orice moment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.