Procurorul-sef al Sectiei de combatere a infractiunilor conexe faptelor de coruptie de la PNA, Alexandru Chiciu, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii sa fie eliberat din functie, in acest sens el depunand o serie de acte medicale care atesta ca sufera de unele afectiuni. Cererea lui Alexandru Chiciu, in varsta de 32 de ani, se va lua in discutie in luna august. In 7 mai 2004, la momentul numirii ca sef al Sectiei a 2-a, Alexandru Chiciu declara ca aceasta sectie este "cea mai importanta din punct de vedere al infractionalitatii" care uneori aduce atingere sigurantei nationale.

"In aceasta sectie sunt cercetate cazuri privind investitiile si achizitiile publice", afirma Chiciu, sustinand totodata ca isi doreste o dinamizare a activitatii, prin formare de echipe complexe. Alexandru Chiciu prelua atunci sectia de la Gheorghe Suhan, unul dintre actualii adjuncti ai procurorului general Ioan Amarie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.