Edilul-sef al Capitalei, Sorin Oprescu, vrea ca in urmatoarele zile, cand va incepe curatenia de primavara in Bucuresti, sa fie curatati toti peretii cladirilor "mazgaliti" cu graffiti, considerand ca acestea "nu sunt nici macar arta".

Oprescu mai vrea sa fie spalate cu detergent trotuarele care nu au gropi si sa se reconditioneze stalpii de iluminat si cosurile de gunoi. Potrivit primarului general, marea curatenie presupune si refacerea aleilor si a coroanelor copacilor din parcuri, a spatiilor verzi din scoli si de langa blocuri, relateaza NewsIn.

Oprescu a mai precizat ca asteapta o donatie de la marile firme din Capitala pentru vopsea si unelte pentru ingrijirea spatiilor verzi.

Tot in cadrul marii curatenii de primavara, edilul-sef vrea sa scape de gunoiul adunat pe malurile raului Dambovita, in special la intrarea si iesirea din Bucuresti.

Oprescu a mai declarat, pe de alta parte, ca va solicita Consiliului General al Municipiului Bucuresti sa adopte o hotarare prin care sa fie redusa publicitarea stradala, pe care o considera "fara limite" in unele zone ale Bucurestiului, unde acum ar fi, in opinia lui, prea multe panouri, multe dintre ele ilegale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.