O doctorita de la cabinetul de psihiatrie al Ambulatoriului Cotroceni din Capitala a fost atacata si taiata cu un cutit de un pacient pe care il primise pentru o consultatie.

[Update] Doctorita este supusa acum mai multor interventii chirurgicale pentru ranile de pe fata, cap si de la antebratul stang.

"S-a intervenit deja la nivelul plagilor de la nivelul fetei si scalpului, care au fost rezolvate. Urmeaza sa se rezolve si sectiunea de nerv de la antebrat, care este o operatie mai delicata, realizata sub microscop, si care va dura mai mult timp", a declarat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta, Bogdan Popescu.

Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza, la ambulatoriul Cotroceni, care tine de Spitalul Universitar. Un pacient aflat in cabinetul doctoritei pentru un consult psihiatric a scos un briceag si a taiat-o, provocandu-i multiple leziuni pe cap si fata, precum si sectionarea unui nerv al antebratului.

Medicul a intrat in stare de soc si a fost internat la Spitalul Universitar, unde urmeaza sa fie supus mai multor interventii chirurgicale, marti dimineata, in cadrul sectiei de Chirurgie Plastica. Printre interventii se numara o sutura la nervul sectionat al antebratului, interventie despre care purtatorul de cuvant al Spitalului Municipal a spus ca este delicata.

"Victima nu e in pericol din punctul de vedere al functiilor vitale. In privinta recuperarii din punct de vedere estetic si al miscarii mainii ne vom putea pronunta dupa finalizarea interventiilor chirurgicale. Colegii mei de la sectia de Chirurgie vor face tot posibilul ca totul sa fie bine", a declarat purtatorului de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta, Bogdan Popescu pentru NewsIn.

Purtatorul de cuvant a adaugat ca dupa incident medicul a fost internat in stare de soc si nu a putut furniza informatii despre posibilul tratament sau diagnostic al agresorului.

Agresorul a fost imobilizat, retinut de politie si se afla in prezent sub investigatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.