Incepand cu editia din 2010 a RIUF Romanian International University Fair si RIMME Romanian International Master & MBA Exhibition, universitatile de top din lume vor avea un pavilion dedicat in cadrul celor doua expozitii.

Reprezentanti ai Stanford University, Yale University, Edinburgh University si Amsterdam University vor fi prezenti in cadrul evenimentului si vor sta de vorba cu vizitatorii interesati.

Obiectivul prezentei reprezentantilor sau studentilor / absolventiloal acestor universitati este cresterea numarului de studenti romani la cele mai bune scoli din lume.

Pavilionul „TOP Universities” va contribui la atingerea acestui obiectiv prin cateva mecanisme demonstrat in trecut: - Cresterea gradului de intelegere al profilelor universitatilor de top, reducerea imensei distante imaginare intre un student din Romania si astfel de institutii prin explicarea modului in care alti tineri romani au ajuns studenti la cele mai bune universitati din lume si - cresterea capacitatii de a realiza aplicatii de succes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.