Operatorul cu tarife scazute Wizz Air va lansa, incepand din 26 iunie, 3 rute noi din Bucuresti catre Torino, Dusseldorf si Zaragoza, cu o frecventa de doua zboruri pe saptamana, si va aloca o a patra aeronava Airbus A320 bazei din Bucuresti.

Tarifele pentru zborurile de Torino si Dusseldorf incep de la 90 de lei (cu taxe incluse), iar pentru Zaragoza pretul unui bilet incepe de la 140 de lei.

In plus, informeaza Wall-Street, zborurile catre Zaragoza si Dusseldorf vor fi disponibile si din Cluj-Napoca, incepand cu 12 iunie, respectiv 26 iunie. Cursele vor fi operate de doua ori pe saptamana.

Odata cu aeronava alocata bazei din Capitala, flota Wizz Air din Romania va fi compusa din 8 aeronave Airbus A320, in doar 3 ani de la lansarea operatiunilor pe piata romaneasca. De asemenea, noua aeronava va permite cresterea frecventelor rutelor catre Barcelona si Venetia Treviso, in timp ce cursele spre Londra Luton si Roma vor creste la o frecventa de doua zboruri pe zi.

Mai multe oferte de avion si cazare pe vacantalowcost.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.