De Valentine's Day, calatoreste in marile capitale europene pentru a viziona cele mai frumoase concerte si spectacole dedicate dragostei.

  • Concert Eric Clapton in Londra - 298 euro
Pe 13 si 14 februarie, Eric Clapton si Jeff Beck vor sustine un concert istoric pe scena O2 in Londra. Cei doi au mai sustinut un concert impreuna in urma cu un an, in Japonia, show ce a adunat critici favorabile din lumea intreaga. Travel Studio ne propune o excursie pentru acest concert la pretul de 298 de euro. Oferta include cazare 2 nopti loc in camera dubla la Hotel Royal National (perioada 13-15 februarie), mic dejun si, bineinteles, bilete la concertul Eric Clapton.

Daca iti plac melodiile lui Eros Ramazzotii, cunoscute si apreciate in special pentru caracterul sentimental, ia parte ;a concertul cantaretului ce va avea loc pe 15 Februarie 2010, in Barcelona, pentru promovarea ultimului sau album, "Alas y Raices". Acompaniat de mari muzicieni, spectacolul se anunta de pe acum un mare succes. Tariful include cazare 3 nopti in camera dubla la hotel 3 de 3 stele (perioada 13-16 februarie), mic dejun si bilet la concert Eros Ramazzotti.

  • Opera de Stat din Viena - 349 euro
Tosca este o opera in trei acte pe muzica renumitului compozitor italian Giacomo Puccini, spectacol ce a avut premiera pe 14 ianuarie 1900. Urmariti povestea a doi indragostiti ale caror vieti si sperante sunt distruse de ambitiile politice si capriciile egoiste de la acea vreme. Excursia pentru acest spectacol costa 349 de euro si include cazare 2 nopti in camera dubla la Hotel 3 stele, mic dejun, bilet la spectacolul Tosca, taxe hoteliere si taxe de livrare.

Sarbatoreste Ziua Indragostitilor alaturi de persoana iubita la Paris, vizionand muzicalul romantic "Romeo si Julieta". Clasica poveste a indragostitilor Romeo si Julieta nu imbatraneste niciodata, dimpotriva, este cu atat mai fruoasa de Ziua Indragostitilor. Tariful include bilete la muzical, 2 nopti de cazare in camera dubla la hotel 3 stele si mic dejun.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.