Sergiu Bahaian, liderul unei grupari criminale suspectata de patru crime, a ajuns ieri la sediul DIICOT Constanta, unde a fost audiat.

Avocatul lui Bahaian, Alexandru Pantea, a invocat pana in acest moment prezumtia de nevinovatie prevazuta in Constitutie, pana cand nu exista o hotarare de condamnare definitiva. Bahaian se considera nevinovat, potrivit Adevarul.

Sergiu Bahaian este cercetat pentru infractiuea de inselaciune si instigare la omor calificat.

Liderul gruparii cercetate de DIICOT pentru uciderea a patru persoane, si fost patron al Sabina Product, a fost prins vineri, 15 ianuarie, in Capitala, dupa ce politistii au tras mai multe focuri de arma. Alaturi de Bahaian, politistii l-au prins si pe Eduard Marculescu, considerat de anchetatori mana dreapta a lui Bahaian, potrivit NewsIn.

Prinderea celor doi are loc dupa ce inurma perchezitiilor in locuinta unor constanteni, Marin si Petrica Picioc, din comuna Cerchezu, sat Magura, au fost descoperite doua cadavre ale unor fosti membrii ai gruparii lui Bahaian. Trupurile neinsuftetite ale lui Ionel Ulezu si Petrica Captalan au fost ingropate la o adancime de aproximativ 2,5 metri, deasupra lor fiind turnat un strat de piatra si beton.

De asemenea, informatiile au dus la deshumarea lui Lucian Cernat, ingropat dupa ce decesul acestuia a fost considerat accident. La data de 11 ianuarie a fost descoperit cadavrul unei alte victime, Emilian Leonte, ucisa prin aplicarea mai multor lovituri cu ciocanul in cap, cadavrul fiind aruncat in Canalul Dunare - Marea Neagra.

Ulterior, pe numele celor aflati in arest a fost deschis un nou dosar, in care sunt acuzati ca ar fi inselat peste 60 de societati comerciale, prin emiterea de cecuri fara acoperire, producand un prejudiciu de aproximativ 5,5 milioane de lei. Gruparea actiona pe raza localitatilor Constanta, Ialomita si Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.