In perioada 1 februarie - 31 martie 2010, turistii romani vor putea achizitiona, prin intermediul agentiilor de turism, pachete turistice in cadrul programului Inscrieri Timpurii (early-booking), beneficiind astfel de un discount de pana la 30% din valoarea totala a pachetului, potrivit Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

La editia din acest an a programului de early booking au aderat pana in prezent 150 de hoteluri de pe litoral, din statiuni montane si balneo, dar si din Delta Dunarii sau pensiuni rurale.

  • Hotel Cleopatra (4*), Saturn – discount de 8,2%. Hotelul Cleopatra, din Saturn, detinut de compania hoteliera THR Marea Neagra (EFO), controlata de SIF Transilvania, redeschis de THR Marea Neagra pe 26 iunie 2009, este si el unul dintre cele 150 de unitati implicate in programul de inscrieri timpurii. Astfel, pretul unui pachet achizitionat prin early booking in cadrul unitatii din sudul litoralului costa, pentru perioada 20 iulie -23 august, 925 lei (7 nopti de cazare si mic dejun inclus). Acelasi pachet, achizitionat dupa 31 martie, ajunge la 1.008 lei, cu 8,2% mai mult.

  • Hotel Tomis (3*), Mamaia - reducere de 9,5%. Mamaia ramane cea mai cautata si promovata statiune de pe litoralul romanesc. “Din pacate, sudul litoralului nu este asa de cautat precum partea de nord, in special Mamaia. Si pe cei de la TUI tot cu Mamaia i-am convins, nu cu Saturn sau Mangalia”, a explicat Martin. Unul dintre hotelurile din Mamaia implicate in programul de inscrieri timpurii este si unitatea cotata la 3 *, Tomis. Astfel, in cadrul hotelului, pretul unui pachet de 6 nopti in perioada 16 iulie -13 august costa 1.259 lei (6 nopti de cazare si 3 mese pe zi incluse in pret). In afara perioadei de inscrieri timpurii, tariful pentru pachetul mai sus mentionat este de 1.390 lei, discountul fiind astfel de 9,5%.

Top 3 oferte early booking pe Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.