Compania nationala Tarom pune in vanzare, in perioada 01-24 februarie 2010, o oferta speciala, "LOvE-COST", de 199 euro (pret total cu toate taxele incluse), pentru doua persoane care calatoresc impreuna, dus-intors, pe zboruri directe intre Romania si Europa. La randul sau, Lufthansa Italia anunta preturi speciale cu ocazia aniversarii primului an de la inaugurare, pe 2 februarie: 2 bilete la 111 euro pe ruta Bucuresti - Milano.

"LOvE-COST" by Tarom: 2 bilete la 199 euro pe 25 de rute

Oferta Tarom este valabila pe 25 de rute directe: Bucuresti - Amsterdam, Atena, Barcelona, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Paris, Roma, Salonic, Sofia, Valencia, Venetia, Viena, Zurich; Cluj - Frankfurt, Madrid, Viena si Sibiu - Munchen.

Oferta "LOvE-COST" dispune de un numar limitat de locuri si se supune unor termeni si conditii. Perioada minima de sedere este de doua zile iar cea maxima de doua saptamani, cu plecarea in intervalul 10 februarie - 10 martie 2010.

Mai multe detalii despre ofertele Tarom pe Wall-Street.ro.

Lufthansa Italia: 2 bilete la 111 euro pe ruta Bucuresti - Milano

Lufthansa Italia anunta preturi speciale pentru pasagerii sai cu ocazia aniversarii primului an de la inaugurare, pe 2 februarie. Incepand de maine si pana pe 7 februarie, pot fi rezervate bilete dus-intors pentru doua persoane pe ruta Bucuresti – Milano, la pretul unuia singur, incepand de la 111 euro cu toate taxele incluse. Cursele pot fi rezervate pe site-ul www.lufthansa.com, indiferent de datele de calatorie alese de pasageri.

In afara de promotiile speciale, zborurile operate de catre Lufthansa Italia pot fi rezervate incepand de la doar 99 de euro dus-intors si 59 euro pentru un zbor dus, pret cu toate taxele incluse, pe toata durata anului.

Totodata, compania aeriana Lufthansa Italia anunta noi facilitati de transport catre Malpensa prin crearea propriei linii expres de autobuze, cu acces direct la aeroport din noua destinatii (Torino, Lugano, Bellinzona, Chiaso, Novara, Bergamo, Brescia, Varese si Como) din regiunea de nord a Italiei si Elvetia.

Mai multe oferte de avion si cazare interesante gasiti pe vacantalowcost.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.