Compania aeriana Carpatair lanseaza bilete la tarife incepand de la 35 euro plus taxe (doar dus) catre 5 destinatii de carnaval din Europa.
Tarifele difera in functie de orasele de origine: 35 euro plus taxe din Timisoara, 45 euro plus taxe din din Bucuresti, Cluj – Napoca, Craiova, Oradea, Sibiu si 55 euro plus taxe din Bacau, Cernauti, Chisinau, Constanta, Iasi, Lviv, Odesa, Suceava.

Campania se adreseaza clientilor care doresc sa viziteze oricare din cele 5 orase ale Europei in care au loc Carnavaluri in luna februarie: Venetia – Italia (6 feb – 16 feb), Munchen – Germania (7 feb – 16 feb), Viareggio – Italia (7 feb – 17 feb), Koln – Germania (11 feb – 17 feb) si Patras - Grecia (15 feb – 20 feb).

Perioada de vanzare a biletelor este 18 ianuarie – 20 februarie 2010, iar perioada de calatorie este intre 06 - 20 februarie 2010, potrivit Wall-Street.

"Luna februarie este luna Carnavalurilor, o perioada in care din ce in ce mai multi romani aleg sa viziteze si sa petreaca in orasele europene care organizeaza astfel de festivitati. Prin aceasta campanie venim in intampinarea acestora, oferindu-le preturi de sarbatoare pentru oricare din cele cinci orase in care au loc Carnavaluri Europene", a declarat Paula Ardelean, vice-presedinte marketing & vanzari Carpatair.

Compania mai are in pregatire o campanie promotionala cu ocazia Valentine's Day precum si una care vizeaza reduceri substantiale in fiecare zi pentru una din destinatiile operate.

Mai multe oferte de avion si cazare interesante gasiti pe vacantalowcost.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.