CFR Calatori face, din 13 decembrie, reduceri tarifare de 20%, de luni pana joi, la Trenurile zapezii 2009/2010 si de 25% pentru grupuri de minim 10 persoane, reducere valabila pana la 28 februarie 2010, a anuntat compania.

Potrivit companiei, oferta este valabila pentru toate trenurile care fac legatura intre Bucuresti si statiunile montane de pe Valea Prahovei: Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov, pentru trenurile cu destinatia Vatra Dornei din Bucuresti, Suceava, Iasi, Cluj Napoca si retur, pentru trenurile ce fac legatura intre Bucuresti - Piatra Neamt si retur si trenurile cu destinatia Brasov din Galati, Cluj Napoca, Sibiu, Oradea si Suceava.

"Noutatea din acest an consta in aplicarea reducerii tarifare de 20% de luni pana joi, pentru toate categoriile de calatori, indiferent de varsta, la clasa a 2-a, care circula pe relatie directa, si au ca punct de plecare/ destinatie o statie de pe sectia Breaza-Brasov, statia Vatra Dornei sau statia Piatra Neamt. De asemenea, reducere tarifara de 25% la clasa a 2-a pentru calatoria de grup (minim 10 persoane) dus-intors, la trenuri de orice rang, pe relatii de calatorie ce au ca punct de plecare/destinatie o statie de pe sectia Breaza-Brasov, statia Vatra Dornei sau statia Piatra Neamt. Aceasta se mareste cu 2% pentru fiecare 8 persoane in plus, pana la grupuri formate din peste 50 persoane (oferta turistica de calatorie in grup „Trenurile Zapezii” nu se aplica la grupurile care beneficiaza deja de o alta reducere). Valabilitatea biletului dus-intors este de 30 de zile de la efectuarea calatoriei de dus" a precizat compania.

Oferta turistica de calatorie "Trenurile Zapezii" se poate procura din agentiile de voiaj CFR sau de la ghiseele caselor de bilete din incinta statiilor CFR cu anticipatie maxima de 30 de zile. Calatorii care opteaza pentru oferta "Trenurile Zapezii" nu pot beneficia de alte reduceri acordate in baza unor acte normative. Astfel, oferta va fi vanduta ca optiune de baza pentru cei care nu beneficiaza de alte facilitati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.