Multimiliardarul din Pipera, Gigi Becali (foto), a dezvaluit faptul ca are un asociat-surpriza in afacerea "Baneasa Town", despre care "Averea" a scris, pe larg si in premiera, in editia de ieri. Patronul echipei "Steaua" Bucuresti a sustinut astfel ca Gabriela Crainiceanu si Alexandru Bunea nu sunt decat doi asociati ai lui, pe hartie. In realitate - a precizat Becali - el va ctitori orasul de cinci stele de la marginea Bucurestilor impreuna cu una dintre fiicele afaceristului de origine araba, Fahti Taher, Suzanne.

"Firma EID despre care s-a scris (n.n. - in exclusivitate in "Averea") e facuta sa managerieze afacerea asta", a tinut sa arate Becali. Potrivit actelor, afaceristul si partenerii sai, Gabriela Crainiceanu (o apropiata a lui Viorel Hrebenciuc) si Alexandru Bunea (prieten cu Taher si co-inculpat in dosarul "Flota"), detin fiecare cate 33,33% din afacere.

Numai ca, sustine Gigi Becali, cei doi ar fi simpli administratori: "Eu sunt proprietarul si mie imi intra banii in buzunar. Cred ca voi castiga triplu. Si chiar daca nu voi castiga atat, va fi macar dublu din vanzarea terenurilor!". Becali a mai precizat ca din august vor incepe lucrarile in forta si ca proiectul lui va fi finalizat in trei-patru ani. "Deja am facut contracte cu ambasade si firme straine, pe care nu le-am putut refuza", a mai dezvaluit omul de afaceri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.